Midsona Foodservice arbejder for en sundere verden ved at inspirere til kulinarisk og bæredygtig plantebaseret madlavning.
Vores fokus ligger på at støtte dig og din virksomhed ved at tilbyde en bæredygtig måltidsløsning til din gæst. Bæredygtig, det er et ord, vi hører stadig mere i vores branche, men hvad indebærer det egentlig? For os indebærer bæredygtighed sundhed og minimal miljøpåvirkning, lige fra dyrkningsfasen og indtil din gæst er færdig med at spise og lægger bestikket fra sig, og tallerkenen forlader bordet og ender i opvasken.
Vi støtter dig med inspirerende plantebaserede opskrifter, klimaberegning af opskrifter, workshops om plantebaseret kost og inspirationsfilm, men først og fremmest ved at levere et bredt udvalg af økologiske produkter fremstillet af gedigne råvarer, uden unødvendige tilsætningsstoffer og unødvendigt sukker. Vi stiller meget høje kvalitetskrav både til vores leverandører og til vores råvarer. Når vi indkøber varer fra fjerne lande, sikrer vi også social retfærdighed hos leverandøren, og vi klimakompenserer for den CO2-belastning, som transporten til Danmark medfører.
Ingredienser fra Midsona Foodservice giver dig en garanti for, at den ret, du serverer for din gæst, er på forkant med en sundere madkultur – ikke blot for gæsten, men også for den verden, vi lever i.
Ted Wendt,
Nordic Head of Foodservice Midsona