Bulgur er dampet, tørret og knækket durumhvede, der især er populært i det Mellemøstlige køkken. Bulgur har et højt fiberindhold, en kort tilberedningstid og en alsidig anvendelse. Nyd de fine, små durumhvedestykker som et alternativ til ris, til sammenkogte retter eller kolde i salat. Det kogte bulgur kan også kommes i farsretter.
Ingredienser: Økologisk HVEDEBULGUR. Kan indeholde spor af soja.
Allergener |
Cereals containing gluten (Glutenholdigt korn)*, Wheat (Hvede) |
Kan indeholde spor af |
Soybean (Soja)* |
Næringsindhold 100 gram
Energi (KJ) |
1420 kJ |
Energi (kcal) |
340 kcal |
Fedt |
2 g |
Heraf mættet |
0,4 g |
Kulhydrat |
62 g |
Heraf sukkerarter |
2,5 g |
Kostfibre |
12 g |
Protein |
12 g |
Salt |
0,02 g |